Taxi Schiphol

Taxi Den Bosch Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie? Of moet u voor zakenreis naar het buitenland? En vliegt u dan vanaf Schiphol? Taxi Den Bosch brengt u graag! Met onze “Taxi  Den Bosch Schiphol” service verzorgen wij tegen een scherp tarief uw rit van Den Bosch naar Schiphol. In onze taxibus is er plek genoeg voor uw bagage. Wij komen u op afgesproken tijdstip ophalen op de locatie afgesproken locatie in Den Bosch.

Eenvoudig een taxi van Den Bosch naar Schiphol

Bij Taxi Den Bosch bestelt u eenvoudig een taxi tegen een scherpe prijs naar Schiphol. U kunt ons rechtstreeks bereiken  op nummer 0658969123 of met ons in contact komen via ons contactformulier. en vraag naar de kosten. Wij zijn gedurende de hele week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Hierdoor kunt u te allen tijde op ons rekenen.

Contact

Van Schiphol naar Den Bosch

Ook taxiritten van Den Bosch naar Schiphol verzorgen wij. Wij halen u op bij Schiphol en brengen u weer thuis naar Den Bosch. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is uw telefoonnummer en vluchtnummer. Zo kunnen wij de vlucht in de gaten houden en kunnen wij u bellen als u geland bent.

Tarieven

Taxi Den Bosch is dag en nacht bereibaar. Bij ons kunt u van taxiritten genieten tegen de goedkoopste taxi tarieven. Zo betaald u voor onze Taxi  Den Bosch Schiphol service € 125,00. Dit betreft op 1 adres in en uitstappen inclusief normale bagage dus maximaal 1 koffer en 1 stuks handbagage per persoon. U dient de rit minimaal 24 uur van tevoren te reserveren anders worden er extra kosten gerekend.

Over Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch is een dynamisch en ondernemend taxibedrijf. Wij richten ons op Groepsvervoer, Schiphol-taxi en zakelijk contractvervoer. Dus zowel individuele reizigers als groepen kunnen bij ons terecht. Bij Taxi Den Bosch staan service en stiptheid hoog in het vaandel. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Onze professionele taxichauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

 

Taxi Den Bosch Schiphol

 

 

Contact
Translate »