Taxi Den Dungen

Taxi Den Dungen

Wij heten jullie welkom bij de startpagina voor Taxi Den Dungen. Wij zijn al jaren werkzaam vanuit Den Dungen en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht om een taxi te boeken. Onze medewerkers bij de centrale staan u graag te woord. Bij Taxi Den Dungen bieden wij niet alleen het vervoeren van A naar B, maar ook de bijbehorende service die daarmee samen gaat. Dit hoeft niet veel te kosten, want wij hanteren scherpe tarieven. U kunt erop rekenen dat de  chauffeurs  van Taxi Den Dungen beleefd en betrouwbaar zijn.

Taxi Prijzen

Het gebruik maken van onze taxidiensten hoeft niet duur te zijn, want als u vooraf reserveert dan krijgt u van ons minimaal een indicatie of offerte welke onder de meterprijs valt. Komt u eenmaal bij ons in het systeem dan kunt u er zeker van zijn dat Taxi Den Dungen u als prioriteit stelt. Om u niet alleen de juiste service te bieden, maar meer. Zoals het hanteren van vaste lage prijzen.

Taxi Luchthaven vervoer

Wij van Taxi Den Dungen rijden al jaren naar verschillende luchthavens o.a. Schiphol, Eindhoven Airport, Weeze, Brussel en meer. U woont in Den Dungen en u wilt naar Schiphol. Dan zult u eerst naar Den Bosch Centraal Station moeten en vanaf Den Bosch naar Schiphol. Dat is niet goedkoop. Daar zijn niet alleen kosten aan verbonden, maar ook moeite. U zult zelf uw bagage mee moeten dragen, op tijd bij de bus zijn, ruim vooraf bij de treinstation zijn en met een beetje pech is er voor de zoveelste keer een treinstoring. Bij ons kunt u goedkoop 24 uur vooraf een retourrit boeken vanaf €99,-.  Mocht u een enkeltje willen boeken, dan rekenen we €20,- extra.

Taxibusje

Bent u met een groep en hebben jullie een taxi nodig?  Dan zijn jullie bij onze taxicentrale aan het juiste adres. Even vooraf contact met ons opnemen en wij kunnen jullie op korte termijn al een indicatie/offerte geven. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons voordelig uit komt, aangezien dit een van onze specialisatie is. Tevens zijn wij beschikbaar voor 5, 8, 10, 12, 13, 15, 20, 50 personen.

 

Reserver of Offerte

 

Translate »