Soorten taxi’s

Soort taxi

Elektrische taxi’s

Laat uzelf milieubewust rondrijden in een elektrische auto. Wij beschikken namelijk ook over elektrische taxi’s. We rijden u graag rond in onze nieuwste en comfortabele elektrische taxi’s. Ruim genoeg voor al uw bagage met oog op het milieu.

Soort taxi

Taxibusjes

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor taxiritten in en rondom Den Bosch. Onze taxibusjes komen goed van pas wanneer u in een groep reist of bijvoorbeeld veel bagage heeft. Wacht niet langer en kies voor de ruime en goedkope taxibusjes van Taxi Den Bosch. Onze betrouwbare en goed opgeleide taxichauffeurs brengen u veilig naar uw bestemming.

 

 

taxi busje taxi den bosch
Soort vervoer

Zakelijk vervoer

Zoekt u een zakelijke taxi? Wilt u een zakelijke of privé taxi huren tegen een redelijke prijs? Zakelijk Taxi Den Bosch is ook gespecialiseerd in zakelijk taxivervoer tegen een scherp tarief. Bel naar nummer 073-6133333 en reserveer uw vervoer. Wij zorgen er dan voor dat u tegen de afgesproken tijd wordt afgehaald door een van onze taxichauffeurs. Uiteraard is Taxi Den Bosch 24 uur per dag goed bereiken voor uw al uw vervoer.

Soort vervoer

Vervoer naar het vliegveld

Gaat u binnenkort op vakantie? Of moet u voor zakenreis naar het buitenland? En vliegt u dan vanaf Schiphol, Weeze airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Dusseldorf airport? Taxi Den Bosch brengt u graag! Met onze “Taxi  Den Bosch airport” service verzorgen wij tegen een scherp tarief uw rit van Den Bosch naar alle vliegvelden in de omgeving. In onze taxibus is er plek genoeg voor uw bagage. Wij komen u op afgesproken tijdstip ophalen op de locatie afgesproken locatie in Den Bosch (of een andere gewenste locatie). Ook komen wij u weer ophalen. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is uw telefoonnummer en vluchtnummer. Zo kunnen wij de vlucht in de gaten houden en kunnen wij u bellen als u geland bent.

taxi
Translate »