Taxi Den Bosch

Bent u in Den Bosch en zoekt u naar een goedkoop taxibedrijf? Taxi Den Bosch is een vakkundig taxibedrijf in regio Den Bosch waar u direct een taxi kunt bestellen. En tegen uiterst lage kosten. Onze taxichauffeurs zijn zeer betrouwbaar en professioneel en weten gegarandeerd de straten in Den Bosch en omgeving blindelings te vinden. Bij Taxi Den Bosch staan onze taxi’s 24 uur en 7 dagen per week.  En  klaar om u van dienst te zijn. Waar u zich ook bevindt, u kunt ons altijd bereiken op het telefoonnummer: 0736133333. Voor u het weet staat onze taxichauffeur al bij u voor de deur.

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Ervaar tegen een lage prijs een prettige taxirit in Den Bosch [/blockquote]

Als Taxi Den bosch  staan we bekend om onze topservice en stiptheid. Bestel gauw uw taxivervoer en ervaar onze klantvriendelijkheid en lage taxitarieven. Ons professionele taxibedrijf heeft enkel comfortabele en moderne taxi’s en -bussen die ervoor zorgen dat u altijd een prettige rit heeft. Bovendien vervoeren onze auto’s en bussen u zeer veilig, waar u ook naartoe gaat.

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Taxibusje Den Bosch[/blockquote]

Bent u met een groep en hebben jullie een taxi nodig?  Dan zijn jullie bij onze taxicentrale aan het juiste adres. Even vooraf contact met ons opnemen en wij kunnen jullie op korte termijn al een indicatie/offerte geven. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons voordelig uit komt, aangezien dit een van onze specialisatie is.

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Veelgestelde vragen Taxi Den Bosch[/blockquote]

  • Hoeveel kost een Taxirit per kilometer?

Wij houden ons aan de officiële taxi tarieven.

Taxi t/m 4 personen Taxi busje t/m 8 personen Maximum wachttarief
Instaptarief €3,26 / KM Tarief €2,40 Instaptarief €6,63 / KM Tarief €3,02  € 42,92 per uur
Tarief per min. €0,40 Tarief per min. €0,45  € 42,92 per uur
  • Mag er gerookt worden bij jullie in de Taxi?

Er mag in de taxi’s niet gerookt worden. De passagier na u hebben net zo veel recht op een fris ruikende taxi als u.

Wat kunt u van onze chauffeurs verwachten?

Wij  van Taxi Den Bosch staan garant voor de professionaliteit van onze chauffeurs. Ze zijn niet alleen beleefd, maar nemen hun beroep serieus. Ze hebben niet alleen hun chauffeursdiploma, maar hebben het “Bossche Keurmerk van de SBK” ook behaald om werkzaam te mogen zijn in Den Bosch.

  • Is het mogelijk om te betalen met de pin pas/credit card/maestro card?

Taxi Den Bosch is een bedrijf die met de tijd mee gaat, het is altijd mogelijk om pinnen in de taxi.

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Verloren voorwerpen[/blockquote]

Mocht u iets bij ons in de taxi kwijt zijn geraakt, dan verzoeken we u vriendelijk om: telefonisch contact op te nemen met onze Taxicentrale : 0736133333 of contact nemen per E-mail Info@taxidenbosch.nl, kort beschrijven in welke taxi en welke chauffeur u heeft gebracht.

  • Rijden jullie ook naar luchthavens vanuit mijn woonplaats?

Simpel gezegd, ja. Wij brengen u niet alleen naar de luchthaven, maar halen u ook op indien u dat reserveert. Wij houden uw vlucht in de gaten mocht u vervroegd of vertraagd worden, dan zijn we daarvan op de hoogte. Naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en ook luchthavens in België en Duitsland onder meer: Brussel Zaventum Airport,  Dusseldorf Airport, Weeze Airport. Simpel telefonisch bestellen: 0736133333 of per e-mail: info@taxidenbosch.nl In maximaal één uur kunnen wij u al een offerte/indicatie sturen per e-mail.

  • Kunnen we een Taxibusje  bij Taxicentrale Den Bosch reserveren/bestellen?

Wij hebben verschillende formaten taxibusjes, taxibusjes tot 6 personen, taxibusjes tot 9 personen. Mocht u meerdere taxibusjes willen bestellen is dat ook mogelijk. Bij Taxi Den Bosch kunnen wij 5, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 20 of zelfs 50 personen tegelijk vervoeren. U vraagt wij leveren.

Translate »