Taxi Rosmalen

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Taxi Rosmalen[/blockquote]

Zoekt u een taxi in Rosmalen? Of een taxi die u comfortabel en snel kan vervoeren naar een bestemming in de omgeving van Rosmalen? Taxicentrale Den Bosch is uw betrouwbare partner op het gebied van taxivervoer. Voor zakelijk, privé, groepsvervoer of individueel vervoer. Alles is bespreekbaar bij taxi Rosmalen!

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]24/7 Taxi Rosmalen[/blockquote]

Of u nu op vrijdagavond of op zondagochtend een taxi nodig heeft. Onze taxichauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar! Zij vervoeren u altijd veilig en met een glimlach naar uw gewenste bestemming. Binnen een mum van tijd staat Taxi Den Bosch bij u voor de deur. Klaar om u een topservice en een aangename rit te bezorgen!

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Taxi Rosmalen komt naar u toe[/blockquote]

Onze Taxi Rosmalen verzorgt comfortabel vervoer van deur tot deur in Rosmalen en omgeving. Voor ons is het dan ook geen probleem om u op te halen in Rosmalen en u te brengen naar een van de kernen in de omgeving. Wij houden ons aan de officiële taxi tarieven.

Taxi t/m 4 personen Taxi busje t/m 8 personen Maximum wachttarief
Instaptarief €2,97 / KM Tarief €2,18 Instaptarief €6,04 / KM Tarief €2,75  € 40 per uur
Tarief per min. €0,36 Tarief per min. €0,41  € 40 per uur

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Korte en lange ritten in Rosmalen tegen lage tarieven[/blockquote]

Als professioneel taxibedrijf beschikken we over veel auto’s en bussen die u als taxivervoer van dienst zijn tegen lage tarieven. Zowel voor zakelijke als particuliere taxiritten zijn de kosten lager dan andere taxibedrijven in Den Bosch of Rosmalen. Onze taxichauffeurs vervoeren u naar elke plaats of omgeving in Rosmalen. Maar ook voor langere ritten kan Taxi Den Bosch u prima van dienst zijn. Dus ook als u een goedkope taxi zoekt om u naar een andere gemeente van Noord-Brabant te vervoeren, kan dat altijd tegen een lage prijs.

[blockquote photo=”” author=”” company=”” link=”” target=”_blank”]Met de taxi van Rosmalen naar Schiphol[/blockquote]

taxi Rosmalen

Gaat u op vakantie of moet u op zakenreis? Taxibedrijf Den Bosch verzorgt dagelijks taxivervoer van en naar Schiphol. Onze taxibus heeft meer dan  genoeg ruimte om al uw bagage mee te nemen.Ook als u vliegt vanaf Eindhoven Airport kunt u terecht bij Taxibedrijf Den Bosch.


 

 

Translate »